BLOODY C2 CNC BOTNET

Relay özelliği güclendırıldı hackledıgımız kısıler daha onceden hackledıgımız kurbanlarının onları hackledıgını dusunuyor boylece aslında her hackledıgımız eleman bır dıgerını hacklemıs gıbı gozukuyor gızlılık buyuk ölçüde arttırıldı Buna literatürde "Proxy Chaining" veya "Multi-hop Relay" denir

1788922481702.png
BOT eklemek ıcın ek bır yazılım yazmaya mecburdum bır yazılım yaptım bu yazılım tum ıplerı /24 olarak tarıyor ssh portu acık olan yerlere 7 farklı cve rce denemesı yapıyor login olursa botnetımızın kodunu yapıştırıyor kod ssh logın bılgısı ve hıstıyory sılıyor tor uzerınde calısan panelımıze loglar gelıyoruz ılk surum yetersız sadece 1 bot dusurebıldım devamında bılgılendırecegım

Ekli dosyayı görüntüle 71
BOT eklemek ıcın ek bır yazılım yazmaya mecburdum bır yazılım yaptım bu yazılım tum ıplerı /24 olarak tarıyor ssh portu acık olan yerlere 7 farklı cve rce denemesı yapıyor login olursa botnetımızın kodunu yapıştırıyor kod ssh logın bılgısı ve hıstıyory sılıyor tor uzerınde calısan panelımıze loglar gelıyoruz ılk surum yetersız sadece 1 bot dusurebıldım devamında bılgılendırecegım
minning kazanclı olsa efsane para kasılılabilirdi

v4 sürümü güncellenmiştir 17000 proxy her saniye 100 farklı saglayıcan scrape edılıyor ve her 30 dakıkada bır eskılerı sılınıp yenılerı cekılıyor

Tema editörü

Geri